ساندویچ سالاد تن ماهی

 

برای برخی افراد، روزهایی که ساندویچ تن ماهی (یا به عبارت درست تر ساندویچ سالاد تن ماهی) دارند، یادآوری شادترین خاطرات کودکی است. با درست کردن این ساندویچ ساده خانگی، دلتنگی آن روزها را رفع کنید.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مواد لازم:

۲ قوطی تن ماهی

نصف فنجان کرفس خرد شده

¼ فنجان پیاز خرد شده

فنجان سس مایونز یا سس سالاد

۱ قاشق چایخوری آبلیمو

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل

۸ تکه نان

 

مراحل تهیه ساندویچ تن ماهی

 

۱- در یک کاسه متوسط تن ماهی، کرفس، پیاز، مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۲- مخلوط تن را روی ۴ تکه نان توزیع کنید. تکه های نان باقی مانده را روی آنها قرار دهید.

 

نکات تخصصی

کرفس و سبزیجات دیگری که می خواهید به آن اضافه کنید را به قطعات خیلی کوچک خرد کنید، بنابراین تهیه کردن ساندویج با آنها آسانتر می شود. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز شیرین خرد شده، خیارشور، زیتون بدون هسته، همه برای تهیه سالاد تن خوب هستند.

سس مایونز یا سس سالاد چه تفاوتی دارند؟ هر دو آنها غلیظ، کرمی، دارای روغن سبزیجات، آب لیمو یا سرکه و چاشنی هستند. مایونزها همچنین شامل زرده تخم مرغ است و از سس سالاد کمی شیرین تر است. شما می توانید آنها را به جای همدیگر استفاده کنید و این بستگی به سلیقه شما دارد که کدام را ترجیح می دهید.

همچنین می توانید درون گوجه فرنگی یا آووکادو را خالی کنید و آن را با سالاد تن ماهی پر کنید تا به صورت تازه برای ناهار میل کنید.

همچنین می توانید ماهی تن را با مرغ یا ژامپون نیز جایگزین کنید، مقداری سس خردل یا خردل دیژان با مایونز به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

 

اطلاعات بیشتر درباره دستور العمل تهیه این غذا

تنها با کمی خرد کردن و حدودا ۱۵ دقیقه تلاش، می توانید یک ساندویچ سالاد تن ماهی لذیذ تهیه کنید که برای تغذیه یک خانواده گرسنه چهار نفره به اندازه کافی دلچسب است. رمز مطبوع بودن این سالاد تن ماهی در ترد بودن و طعم آن است. ترد بودن آن از کرفس و پیاز خرد شده است و مزه آب لیمو یک طعم عالی و متناسب با غذاهای دریایی به آن اضافه می کند. وقتی همه آنها در سس مایونز کرمی غرق می شوند، ساندویچ در بهترین حالت ممکن است. نان ساندویچ خود را تست کنید تا ترد بودن آن بیشتر شود و مطمئن باشید کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور را در آن قرار می دهید. حالا که می دانید چطور سالاد تن ماهی درست کنید، در مسیر تهیه ساندویچ های متنوع تر موفق خواهید بود.

 

ارزش غذایی ساندویچ سالاد تن ماهی

برای یک ساندویچ

چربی کل ۲۴ گرم ۳۶%
چربی های اشباع شده ۴ گرم ۱۹%
چربی ترانس ۰ گرم ۰%
کلسترول ۳۰ میلی گرم ۱۰%
سدیم ۸۷۰ میلی گرم ۳۶%
پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم ۸%
کربوهیدرات کل ۲۹ گرم ۱۰%
فیبر رژیمی ۱ گرم ۷%
قندها ۴ گرم  
پروتئین ۲۱ گرم  

 

درصد ارزش غذایی روزانه

ویتامین A ۴%
ویتامین C ۲%
کلسیم ۱۰%
آهن ۱۵%

درصد مقدار کالری آن بر اساس یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری است.

 

منبع : سایت آشپزی پارسی دی

 


 

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده خانگی با پف زیاد

طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه بندری با نان لواش

تن ,  ,ساندویچ ,ماهی ,سالاد ,سس ,تن ماهی ,سالاد تن ,تهیه ساندویچ ,ساندویچ تن ,می توانید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیلم ایرانی و خارجی رایگان با همه نوع کیفیت مفهومی ترین سوالات طراح و توسعه دهنده سیستم های مدیریت محتوا با وردپرس free file ,cnc,فایل سی ان سی,3dcnc,free downloadدانلود فایل سه بعدی cnc غارشناسی و غارنوردی کتابخانه باقرالعلوم (ع) پاکدشت خشکبار ایران تور اروپا سیستم اطلاع رسانی یکپارچه برنا رسانه مواد شمیایی آژانس طراحی و تبلیغاتی